31.12.09

Aetherogenetics Lab - πρώτες πληροφορίες

Σύντομα θα έρθει η ώρα να πάει ο χαρακτήρας μου στο Aetherogenetics Lab, έτσι έκανα μία πρώτη έρευνα. Σας μεταφέρω μία μεταφρασμένη σύνοψη. Το κείμενο θα ενημερώνεται σταδιακά.


Οι Lepharists είναι κοινός εχθρός τόσο για τους Elyos, όσο και για τους Asmodians. Βαθιά μέσα στα δάση της Heiron, έχουν χτίσει ένα κρυφό εργαστήριο (καλά, όχι και πολύ κρυφό) για τα απεχθή πειράματά τους. Το Aetherogenetics Lab.


Το Aetherogenetics είναι instance με μετριότατο exp και σπάνια drops, παίρνει κανά δίωρο για να γίνει.

Για να μπούμε στο instance, πρέπει να έχουμε κάνει το campaign quest Lepharist Poison Research και επίσης τα πρώτα βήματα του Creating a Monster.

Όταν  έχουμε παει το Lapontos's Journal στον Barzon στην New Heiron Gate, προχωράμε στην είσοδο του Aetherogenetics Lab που είναι στο Lepharist Research Center.


Την είσοδο φυλάνε μερικοί Lepharists και ένα level 41 elite, ο Gatekeeper Kirrin. Δεν χρειάζεται να σκοτώσουμε τον Kirrin για να μπούμε στο instance, δεν είναι καν μέρος του Creating a Monster quest. Αν γίνεται, τον προσπερνάμε (CC).


Μόλις μπούμε, κατεβαίνουμε την ράμπα και βλέπουμε 2 πόρτες. Και οι δύο οδηγούν στο ίδιο δωμάτιο. Προτείνεται να ανοίξουμε και τις δύο, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο περάσματα στο tanking (break line of sight, while templar gets hate back).

Το πρώτο δωμάτιο έχει 4 elite Lepharists και έναν Gatekeeper. Οι δύο που είναι αριστερά και δεξιά από την πόρτα μπορούν να γίνουν pull ξεχωριστά και να τα σκοτώσουμε με την ησυχία μας.

Τα άλλα δύο κάνουν περιπολία με έναν προβλέψιμο τρόπο. Περιμένουμε να είναι μακριά από τον Gatekeeper, τα σκοτώνουμε ένα ένα, κι όταν τελειώσουμε τρώμε και τον Gatekeeper.

H μεγάλη πόρτα μπροστά οδηγεί στο Bio Experiment Lab και χρειάζεται κλειδί για να ανοίξει. Για τώρα, παίρνουμε την ανοιχτή πόρτα στα αριστερά. Εκεί υπάρχουν δύο φρουροί που περιπολούν ανεξάρτητα. Ο ένας από τους δύο, κατά την περιπολία του, περνάει ακριβώς έξω από την πόρτα από την οποία μπαίνουμε, οπότε καλύτερα να περιμένουμε και να τον σκοτώσουμε πρώτο. Τρώμε και τον δεύτερο και προχωράμε.

Στην συνέχεια έχουμε δύο διπλά pulls. Το κάθε ένα από αυτά τα pulls, έχει κι ένα medic ο οποίος θα κάνει heal τον εαυτό του και τον συνεργάτη του, ενώ επίσης θα χαλάει κάθε CC που κάνουμε στον συνεργάτη του. Ίσως συμφέρει να παρακαλέσουμε την Sorcerer (που ελπίζουμε να έχουμε) για chain CC τον medic, ενώ σκοτώνουμε τον άλλον. Ελλείψει Sorcerer, αρχίζουμε τα fear, sleep arrow, ο,τιδήποτε να κρατήσουμε τον medic απασχολημένο.

Αφού σκοτώσουμε τα δύο ζευγάρια με τους medics, περνάμε στον 2ο φρουρό που περιπολεί. Αυτός πάει από το ένα άνοιγμα του τοίχου μπροστά, στο άλλο, και μπορούμε εύκολα να το τραβήξουμε χωρίς να πάρουμε aggro από άλλο mob.




 Στα αριστερά του δωματίου που φαίνεται στην εικόνα υπάρχει ένα άνοιγμα με άλλα δύο groups. Το ένα είναι σε ένα μισογκρεμισμένο τοίχο ανάμεσα στα 2 δωμάτια το οποίο και τρως πρώτο και το άλλο είναι το δεύτερο RB που είναι στο βάθος του αριστερού δωματίου.

Ανάμεσα στα δύο groups υπάρχει ένα τραπέζι. Αν περάσεις το τραπέζι από την μεριά του RB, σε παίρνει aggro με το που χτυπήσεις το πρώτο group. Στην άλλη γωνία του αριστερού δωματίου έχει ένα κομοδίνο και κάποιο άλλο έπιπλο. Προσοχή, αυτά δεν τα πειράζουμε πριν αδειάσουμε εντελώς το δωμάτιο, γιατί εμφανίζεται ένα mob που καλεί όλα τα άλλα για υποστήριξη.

Εδώ είναι ο Head Chef Pamsey, το πρώτο RB του Lab. Δεν είναι απαραίτητο να τον φάμε, αλλά έχει κάποια πιθανότητα να ρίξει lvl 42 Researcher's εξοπλισμό και skillbooks. Παρεπιμπτόντως η τύπισσα είναι τρομερά γρήγορη, έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα να την ξεφύγει κανείς τρέχοντας. Κατά τα άλλα, ισχύουν τα γνωστά. Είτε chain cc add μέχρι να σκτοώσουμε την Pamsey, ή βάζουμε το tank να κρατάει το aggro της Pamsey όσο σκοτώνουμε το add.







Πηγή: aionsource.com
aion.zam.com 
.. και o sorcerer whose-name-can-not-be-mentioned

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου