24.12.09

Πού είναι ο Vindachinerk?

Αυτό το )@($*@()$* shugaki, ο Vindachinerk, προφανώς ξάδελφος του Master Toma (άλλος δυσεύρετος NPC) από το Lineage II, αλλάζει θέσεις στην Abyss. Υποτίθεται πως κρύβεται για να προστατέψει τα μυστικά της Τέχνης του. Βλέπετε είναι ο καλύτερος μάστορας για cubes σε όλη την Atreia.
  • Θα τον δείτε να αναγράφεται στο Internet / chat ως "Vindachinerk", "Vinda", "Vindacci" και "Cubeshugo".
  • Εμφανίζεται μόνο 01:00- 06:00, 08:00 - 14:00, 16:00 - 22:00 (ώρες παιχνιδιού).
  • Έχει 6 (τουλάχιστον) δυνητικά σημεία εμφάνισης, όλα στην Upper Abyss, όπως εμφανίζονται παρακάτω. Οι δύο χάρτες δείχνουν τα ίδια σημεία, ο καθένας με λίγο διαφορετικό τρόπο. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε επίσης και τα screenshots στο aionarmory.





Από τα σημεία αυτά, οι περισσότεροι τον έχουμε βρει στο δυτικότερο - δηλαδή upper abyss, Ruins of Roah (νοτιοδυτικά στον χάρτη). Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να κοιτάξετε πάνω σε μία πέτρινη γέφυρα, κι όχι στο έδαφος. Επειδή στο σημεία αυτό έχει δύο γέφυρες σχετικά κοντά την μία με την άλλη, κοιτάξτε την φωτογραφία παρακάτω για να σιγουρέψετε ότι είστε στην σωστή. Θα πρέπει να έχετε δύο mobακια χωμένα στον βράχο δίπλα σας.



Ευτυχώς και δυστυχώς, είναι ένα πολύ χρήσιμο shugάκι. Αναγκαστικά πρέπει να περάσουμε (και) από αυτόν για να μεγαλώσουμε το cube μας. Το ψάχνουν Elyos και Asmos, και μάλιστα για διάφορα quests.

Συμβουλή: Αν δείτε ότι σας δυσκολεύει το χαζοshugάκι, περιμένετε να έχει η πλευρά σας το κάστρο στο Ruins of Roah της Upper Abyss και πηγαίνετε να περιμένετε πάνω στην γέφυρα μέχρι να εμφανιστεί.


Περισσότερες πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου