16.11.11

Μετάφραση 3.0 Patch Notes - Μέρος Β'


<Sand Lord's Lair>

Ένα πακέτο από τεχνητά ενισχυμένες Dratamin κύλησε μέσα στο Earth Rift που έχει φτιάξει ο Τιαμάτ. Τα Sand bugs, που ζουν κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, έφαγαν τις Dratamin, και μεταλάχθηκαν. ¨Ενας μικρός αριθμός Drakan troops πήγαν μέσα από το Rift για να βρουν το κουτί, αλλά όταν έμαθαν ότι τα sand bugs έφαγαν τα Dratamin, θύμωσαν και προσπάθησαν να σκοτώσουντ α πλάσματα. Στο τέλος, φαγώθηκαν από τον Great King Bug και τους υπηκόους του. Όταν τα sand bugs έφαγαν τους Drakan, αφωμοίωσαν την συνείδηση, τις μνήμες, και την γγλώσσα των Drakan. Ένα, που έφαγε τον πιο δυνατό Drakan, έγινε ακόμα πιο ισχυρό και έξυπνο από όλα τ'αλλα και από τότε είναι γνωστό ως Lord Darushitashada.



Elyos και Asmo μπορούν να μπουν χρησιμοπιώντας το Sand Lord's Lair στη Sarpan's Sabat Twilight region.

2. Χαρακτήρες lvl 56 και πάνω που κάνουν αίτηση για το Crucible Coliseum, θα ματσάρονται με άλλους χαρακτήρες στο ίδιο lvl range.

3. Όταν ένας χαρακτήρας πεθαίνει και ξαναγενιέται στο Crucible Coliseum, η διάρκεια του resurrection buff τώρα θα αλλάζει, ανάλογα με το ranking.

4. Στην Arena of Disciple και Discipline Trianing Grounds, όταν ένας χαρακτήρας έχει 1500 πόντους περισσότερους από τον άλλον, ο αγώνας θα τερματίζεται.

5. Φεύγει το buff που έπαιρνε ο χαρακτήρας που ήταν στην 2η θέση, στην έναρξη του 3ου γύρου στην Arena of  Discipline and the Discipline Training Grounds.

6. Αυξήθηκε το μέγιστο σκορ που μπορεί να πιάσει κανείς στο Arena of Discipline.

7. Διορθώθηκε μία δυσλειτουργία, κατά την οποία το background χρώμα του of the character tooltips in the Arena of Chaos and Chaos training Grounds διέφερε, ανάλογα με το αν ο χαρακτήρας ήταν σε φιλική ή εχθρική ράτσα, επιτρέποντας στους παίκτες να καταλαβαίνουν την ράτσα του αντιπάλου τους.

8. Διορθώθηκε μία δυσλειτουργία που επέπτρεπε σε παίκτες να δουν τα ονόματα των άλλων χαρακτήρων (που είχαν refusing View Detail acccess) στην Arena of Cahos και στο Chaos Trianing Grounds,  χρησιμοποιώντας το View Detail function.

9. Άλλαξε το lvl και η τοποθέτηση των mobs στο Steel Rake middle, για να επιτρέπει το solo play. Η είσοδος είναι τώρα εφικτή, χωρίς να απαιτείται group.

10. Βγάλανε ta mobakia που εμφανιζόταν δίπλα στην Dorakiki the Bold στο BT.

11. Oi παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να σηκώνονται μέσα στο Dredgion χρηισμοποιώντας Tombstones of Revival και Reviving Elemental Stones.

12. Διορθώθηκε μία δυσλειτουργία κατά την οποία ένα μέλος του group status window εμφανιζόταν ανενεργό κατά την είσοδο στο Empyrean Crucible.

13. Muti-fire cannon items δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν στο Crucibel Coliseum.

14. Διορθώθηκε μία δυσλειτυργία που έκανε τα Udas Patrollers στο Udas Temple να ξαναεμφανίζονται ακόμα και μετα τον θάνατό τους.

NPC

1. Άλλαξε η τοποθέτηση κάποιων mobs στις ακόλουθες τοποθεσίες:
- Poeta: Kabarah Strip Mine, Agaric Spore Road, and Timolia Mine.
- Ishalgen: Anturoon Crossing, Ishalgen Prison Camp, Odella Plantation, and Dubaro Vine Canyon.

2. Άλλαξε το level και η τοποθέτηση κάποιων mobs στις ακόλουθες τοποθεσίες, ώστε να μπορούν (και) μικρά groups να παίξουν:
- Verteron: Tursin Outpost, Tursin Garrison, and Kraka's Den.
- Altgard: Black Claw Village and Black Claw Outpost.

3. Άλλαξε το level και η τοποθέτηση κάποιων mobs στις ακόλουθες τοποθεσίες, ώστε να μπορεί ένας solo παίκτης να ανταπεξέλθει:
- Heiron: Kishar Village and Indratu Barracks.
- Beluslan: Hoarfrost Outpost.

4. Διορθώθηκε μία δυσλειτορυγία κατά την οποία στη μάχη με το Greenfingers (που βγαίνει στην μάχη με τον Δέντρο, Dalia Charlands, το boss στην Esoterrace), που κάποια skills το έκαναν να κολλάει.

5. Διορθώθηκε ο Isbariya the Resolut, BT boss, ώστε να μην μεταμορφώνει spirits.


Sieges

1. Η Tiamaranta περιλαμβάνει 4 τοποθεσίες για να κατακτήσουμε.

Κάθε 3 ώρες, οι τοποθεσίες αυτές γίνονται ευάλωτες. Τότε εμφανίζεται ένας defender - οι επιτηθόμενοι πρέπει να τον νικήσουν μέσα σε 30 λεπτά για να πάρουν την τοποθεσία. Αλλιώς αυτός εξαφανίζεται και η πολιορκία τελειώνει.

Σε αντίθεση με τις υφιστάμενες πολιορκίες, η ανταμοιβή δεν στέλνετε με mail. Η επιτυχή κατάληψη μίας περιοχής επιτρέπει στους πάικτες να πάρουν την ανταμοιβή τους μέσω ενός μικρού quest από τον NPC που εμφανίζεται μετά την πολιορκία.

Όταν μία περιοχή είναι στα χέρια μη-Balaur, θα γυρίσει στα χέρια των Balaurs 5 λεπτά πριν γίνει ευάλωτη.

Όταν μία race κατέχει περισσότερες από 2 περιοχές (από τις 4), εμφανίζεται ένα πέρασμα
για το Eye of Tiamaranta.

Κατοχή περιοχής στην Tiamaranta δεν επηρεάζει το race influence ratio.


2. Στην Tiamaranta υπάρχουν 11 νέα artifacts. Απαιτείται η χρήση Greater Temporal Stone για την ενεργοποίησή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου