16.11.11

Μετάφραση 3.0 Patch Notes - Μέρος Α'

Το άρθρο αυτό είναι η μετάφραση των patch notes του κορεάτικου PTS για την έκδοση 3.0. Δημοσιεύονται στο aiononline.com: Korean PTS: Initial 3.0 Patch Notes

Η Γη της Επαγγελίας

Περιβάλλον

1. Οι Daevas της Elysea και της Asmodae ανακάλυψαν τον δρόμο για μία νέα περιοχή της Balaurea, η οποία μέχρι τώρα κρυβόταν πίσω από ένα πέπλο.


Sarpan

Πολλοί άνθρωποι, Daevas, καθώς και οι Siel's Spear, ξεμείνανε στην Balaurea μετά τον Κατακλυσμό. Ξεκομμένοι από την Atreia, κι εκτός του Atheric Field, περιφέρονταν εκεί, αποφεύγοντας τα βίαια Balaurs, μέχρι που έφτασαν στην Sarpan. Ο Τιαμάτ είχε εξορύξει όλα τα Drana από την Sarpan, μέχρι που το έδαφος έμεινε τελείως άγονο, και δεν τον ενδιέφερε πια. Έτσι για λίγο καιρό οι μετανάστες έζησαν εκεί ήρεμα, κάνοντας το Kamar την νέα τους πρωτεύουσα. Σύντομα όμως, η ευημερία τους προκάλεσε την οργή του Τιαμάτ και εκδιώχθηκαν από το Kamar, εξαναγκαζόμενοι να κρύβονται για να επιζήσουν.  Μία δυναμική, μυστηριώδης φιγούρα με το όνομα Kahrun αναδείχθηκε στην ηγεσία των Reians. Τους δίδαξε πως να χρησιμοποιούν τα Drana να αυξήσουν την δύναμή τους, και τους έριξε στην μάχη με τα Balaurs. Στο τέλος οι Reians όχι μόνο πήραν πίσω το Kamar και έχτισαν μία υπέροχη πόλη, αλλά επίσης έδιωξαν όλα τα Balaur από την Sarpan.

Πολλοί κίνδυνοι ελοχεύουν ακόμα στην περιοχή: συχνές εισβολές dredgions, λεγεώνες του Τιαμάτ που προσπαθούν να ξαναπάρουν την Σαρπάν, πανίσχυροι Sapiens, η αρνητική ενέργεια του Τιαμάτ που κατατρώει το έδαφος, κι άλλα ακόμα.



Tiamaranta

H Tiamaranta είναι το βασίλειο του Τιαμάτ, που είναι γνωστός κι ως Άρχοντας των Δράκων. Ο Τιαμάτ έπλασε την ενέργεια κι έφτιαξε Lands of Rift, Gravity, Anger και Petrification - όλα ως αγωγούς για τις δυνάμεις του. Φρουροί περιπολούν κάθε μία από αυτές τις δημιουργίες.

Στο κέντρο της περιοχής βρίσκεται το φοβερό κάστρο που λέγεται Eye of Tiamaranta, το οποίο συνδέεται με το κεντρικό κάστρο του Τιαμάτ. Ενώ οι περισσότερες περιοχές της Tiamaranta, όπως η Sarpan, έχουν γίνει ουδέτερες έπειτα από την επέμβαση του Kahrun, το Eye of Tiamaranta και το Balaur Legion Garrison είναι περιοχές που Elyos και Asmodians μπορούν να επιτεθούν.





2. Οι νέες περιοχές Sarpan και Tiamaranta έχουν καινούρια μέρη και καινούρια bossάκια.

3. Τα kisks δεν θα μπορούν πια να εγκατασταθούν σε κάποιες περιοχές της Balaurea, του Inggison και του Gelkmaros. Οι παίκτες που έχουν ήδη kisks σε αυτές τις περιοχές όταν μπει το patch, θα βρεθούν στους obelisks που είναι bound.

4. Τροποποιήθηκαν κάποια μέρη του Vorgaltem Battlefield της Gelkmaros.

5. Τροποποιήθηκαν κάποια μέρη του Great Chapel στο Udas Temple.

6. Ουδέτερες περιοχές, που PvP μεταξύ Elyos και Asmodians δεν επιτρέπεται γιατί έχει γίνει εκεχειρία , έχουν προστεθεί σε κάποια νέα και σε κάποια υφιστάμενα μέρη.
  • Προσυμφωνημένο duelling μεταξύ Elyos και Asmodians θα επιτρέπεται σε κάποια μέρη των ουδέτερων περιοχών.
  • Οι χαρακτήρες δεν μπορούν να ανταλλάξουν αντικείμενα, να κάνουν group, follow ή να χρησιμοποιήσουν private store χαρακτήρα της άλλης ράτσας.
  • Ένα εικονίδιο κοντά στο minimap θα δείχνει αν μία περιοχή είναι ουδέτερη.


Instances

1. Προστέθηκαν 6 νέα και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους instances. Μαζέψτε τους καλύτερους φίλους και συμπαίκτες για να νικήσετε τα boss μέσα σε αυτά και να αποκτήσετε εξαιρετικά βραβεία.

<Tahmes>

Παλιά, πολύ παλιά, ο δράκος Raksha συγκέντρωσε τους οπαδούς του και challenged τον Τιαμάτ. Παραταύτα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον μέγα Dragon Lord, οπότε ο Τιαματ έριξε τους επαναστάτες μέσα σε ένα βαθή λάκο και τους σφράγισε εκεί, βάζοντας έμπστους φρουρούς στην είσοδο. Τελευταία, βλέποντας πως οι Elyos και οι Asmos συνεργάζονται με τους Reians, ο Τιαμάτ αποφάσισε να αναστήσει τον Raksha και να τον βάλει να επιτεθεί στους εχθρούς του Τιαμάτ.
Το εξαιρετικό δίκτυο πληροφοριοδοτών των Reians άκουσε για το σχέδιο, και ανιχνευτές ξεκίνησαν να βρουν την φυλακή του Raksha. Ακολούθησαν κάποιους Balaur φρουρούς, κι ανακάλυψαν την είσοδο στην φυλακή. Τώρα που η φυλακή έχει βρεθεί, οι Reians ζητούν την βοήθεια τόσο τον Elyos, όσο και τον Asmos, για να αποτρέψουν την ανάσταση του δράκου...





Elyos και Asmos μπορούν να μπουν χρησιμοποιώντας την "Tahmes Entrance", η οποία είναι στο Satrakand region της Sarpan.

Η είσοδος επιτρέπεται σε group με χαρακτήρες lvl 56 με 60. To cooldown είναι 6 ώρες.




<Rentus Base>

Οι Reians έχτισαν ένα μυστικό οχηρό στο canyon μεταξύ Tiamaranta και Sarpan, για να ξεκινήσουν αντεπίθεση ενάντια στα Balaurs. Συγκέντρωσαν πολύ στρατό στο μυστικό οχηρό τους και προετοιμάστηκαν για τον επικείμενο αγώνα κραφτάροντας και συγκεντρώνοντας όπλα και πανοπλίες.

Χωρίς να το ξέρουν, ο αρχηγός της αντεπίθεσης, ο Merops, συνωμοτούσε με τον Brigade General Vasharti, αξιωματικό του Tiamat, και πρόδωσε την θέση του οχηρού. O Merops άνοιξε ένα abyss gate που επέτρεπε στις λεγεώνες του Vasharti να διεισδήσουν στο οχηρό. Οι Reians πολέμησαν γενναία ενάντια στο στην ξαφνική σφαγή, αλλά τα Balaurs ήταν πάρα πολλά και το οχυρό τελικά έπεσε. Πολλοί Reians που ήταν τοποθετημένοι στο οχηρό σφαγιάστηκαν.

Κάποιοι Reian στρατιώτες το έσκασαν κι αναζήτησαν βοήθεια. Ζητούν από άλλους fellow Reians να στείλουν ενισχύσεις, να ξαναπάρουν το οχηρό. Τα Balaurs έχουν τοποθετήσει φρουρές σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο οχηρό και έχουν ετοιμάσει πολλά αμυντικά έργα, για την περίπτωση που Reians και Daevas δοκιμάσουν οποιουδήποτε είδους αντεπίθεση.




Elyos και Asmos μπορούν να μπουν χρησιμοποιώντας το Road to the Rentus Base, που είναι στο Tiamaranta's Dragon Training Camp.

Η είσοδος επιτρέπεται σε group παικτών lvl 58-60. Το cooldown είναι 12 ώρες.




<Ladis Forest / Dorgel Manor>

To Ladis Forest είναι η κατοικία των πνευμάτων από την γέννηση του χρόνου, και παράλληλα η καταγωγή πολλών πνευμάτων σε Balaurea και Atrea. Μέχρι προσφάτως, η δύναμή τους ήταν τόσο ισχυρή, που κανείς δεν τολμούσε να πλησιάσει. Τα Balaurs είχαν κατανοήσει ότι περισσότερα θα χάνανε, παρά θα κερδίζανε, αν πλησίαζαν το δάσος - οπότε δεν προσπάθησαν να το πάρουν.

Πολλά από τα πνεύματα στο Ladis Forest δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Atrea και Balaurea. Γι'αυτό, υπάρχουν δύο λόγοι. Καταρχήν, το περιβάλλον είναι διαφορετικό από οπουδήποτε αλλού. Δεύτερον, ένας Drakan sorcerer παραβίασε τις άμυνες και ξεκίνησε να πειραματίζεται για να ελέγξει την δύναμη των spirits.

Η Reian sorc Davlin ήξερε ότι το μέρος ήταν η πηγή των spirits, οπότε ήρθε εδώ για να τα μελετήσει. Έχει μαζί της τα golems της. Έβαλε τα golems της να φτιάξουν μία επαύλη εκεί, όπου ζούσε και δούλευε με επιτυχία. Αλλά ο Zadra, ο Drakan sorc, ήθελε να κλέψει την δύναμη τόσο των spirits όσο και τον golems. Φυλάκισε την Davlin, κατέλαβε την έπαυλη, τα golems και την έρευνα της Davlin. Έτσι του μπηκε η ιδέα να συνδυάσει την δύναμη των πνευμάτων με των golems.

Οι Reians, που δεν είχαν νέα της Davlin για λίγο, ανησύχησαν και ζήτησαν από Elyos και Asmos να ελένξουν τί συμβαίνει και να βοηθήσουν την Davlin
.



Elyos και Asmos μπορούν να μπουν χρησιμοποιώντας το Ladis Forest Entrance / Dorgel Manor Entrance που βρίσκεται στην Sarpan's Ladis Forest Area.

Η είσοδος επιτρέπεται σε alliance 12 παικτών, lvl 57 με 60. Το cooldown είναι 22 ώρες.



<Aturam Sky Forertress>

Ta Balaurs του Tiamat έχουν πολύ ισχυρές ιπτάμενες δυνάμεις, που χρησιμοποιούν είτε για να χτυπήσουν τα κάστρα που έχουν οι Daevas, ή για να υπερασπιστούν το Bulwark από Elyos και Asmos που προσπαθούν να ισχωρήσουν. Τώρα είναι προφανές ότι τα στρατεύματα αυτά εκπαιδεύονται και μένουν σε ένα αέριο φρούριο, που βρίσκεται σε ένα ιπτάμενο νησί πάνω από την Σαρπαν. Ο Τιαματ διατηρεί και εφοδιάζει το Dredgion από αυτό το φρούριο. Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν την νέα δημιουργία ενός Σουρκάνα που πήρε ο Berita, ο οποιος έχει τις πιο προχοωρημένες Dredgion crafting skill, για να κυριαρχήσουν στις δυνάμεις των Elyos και Asmos. Οι Daevas απαντούν με το να στέλνουν δυνάμεις να ισχωρήσουν, για να κλείσουν το φρούριο στους ουραντούς και να καταστρέψουν την νέα Σουρκάνα.







Elyos και Asmos μπορούν να μπουν μιλώντας στο "Σιλιον", που είναι στο Galdar village στην Sarpan.
Κατά την είσοδο στο Aturam Sky Fortress για την πρώτη φορά, μπορείτε να φτάσετε το τελικό boss μόνο αφού τελειώσετε τα quests που δίνει ο NPC Hariken.

H είσοδος επιτρέπεται σε solo χαρακτήρες lvl 55 - 60. Το cooldown είναι 22 ώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου