17.9.10

Abyssal Splinter

Το παρακάτω άρθρο βασίζεται σε post του hoschi. Η συγκέντρωση πληροφοριών έγινε. Ελπίζω σύντομα να τα δοκιμάσουμε και στην πράξη όλα αυτά.


Abyssal Splinter είναι το instance που έχουμε στην διάθεσή μας, μόλις η πλευρά μας πάρει το Divine Fortress. Είναι για 12 άτομα. Έχει μερικά bossάκια, που το καθένα θέλει την δική του τακτική. Στο τέλος έχει ένα δύσκολο end boss. Για την επιτυχία του εγχειρήματος, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα καλό tank.

Κάθε φορά που πεθαίνει ένα boss, εμφανίζεται ένα τεράστιο πράγμα σαν artifact. Εάν το σκοτώσουμε, το τελικό boss γίνεται πιο δύσκολο.
Kill 0/3 = Very Easy
Kill 1/3 = Easy
Kill 2/3 = Normal (Gold)
Kill 3/3 = Hard (Eternal)

Επίσης μετά από κάθε boss, μαζεύουμε μπόλικα AP items.

Το πρώτο boss βγάζει adds κάθε 20 δευτερόλεπτα. Τα adds κάνουν heal στο boss, οπότε πρέπει να τα σκοτώσουμε γρήγορα. Κατά τα άλλα, το boss είναι αρκετά βατό - μόνο που έχει πολλά HP.

Το επόμενο boss πηγαίνει κάθε τόσο προς τις spawners του. Όταν πάει εκεί, τους βγάζει το shield, οπότε μπορούμε να τις σκοτώσουμε, πριν γυρίσουμε στο να βαράμε το boss. 


Που και που το boss τυλίγει κάποιους παίκτες σε ιστό, τον οποίο πρέπει να βαρέσουμε, δεν βγαίνει με dispel. 


Το τρίτο boss, η Dayshade, χωρίζεται στα δύο. Ένα άσπρο και ένα μαύρο. Τα τανκάρετε εκεί που είναι, προσέχοντας το κάθε ένα να κοιτάζει μακριά από το άλλο. Οι DPS στο κάθε boss, οι healers στην μέση.

Όταν ανεβάσουν ασπίδα, τότε βγάζουν adds. Τραβήξτε τα adds του άσπρου, στο μαύρο - και αντίστροφα. Σκοτώστε το add για να φύγει η ασπίδα.

There’s two adds per cycle, you only need one to remove the shield. Hit the add a few times to get aggro and drag it to the boss.

Εάν δούμε πως δεν το έχουμε απομακρυνόμαστε καμιά 50αρια μέτρα, και το boss κάνει reset.

Μετά είναι ώρα για chests. Πάμε με glide από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Ανοίγουμε τα chests και παίρνουμε τα AP πράγματα.


Yamennes Blindsight


Μετά είναι ώρα για το τελευταίο boss. Έχουμε 2 dps σε κάθε teleporter. To boss θα βγάζει gates κάθε λεπτό, την μία φορά κάτω, την άλλη πάνω, την άλλη κάτω, κτλ. Σκοτώνουμε τα gates πριν έρθουν τα adds και healάρουν το boss..

Οι healers θα πρέπει να είναι στο artifact, το tank θα πρέπει να γυρίσει το boss να κοιτάζει από την άλλη πλευρά γιατί κάνει frontal AoE, οπότε γυρνώντας το από την άλλη δεν θα βαρέσει τους healers. Οι DPS μπορούν να βοηθήσουν όταν δεν έχει gates.

Οι healers θα πρέπει να σπαμάρουν heals στο tank, όσο και να είναι το HP του, γιατί το boss βαράει άσχημα. Αλλά δίνει καλά αντικείμενα.


Περισσότερες πληροφορίες (στα αγγλικά):

4 σχόλια:

  1. Πολυ καλη μεταφραση. Αν εχεις κουραγιο κανε και του 55lvl instance. :) http://forums.eu.aiononline.com/eu/showthread.php?t=14013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωω το link είναι πολύ καλό! Thanx!!

    Λοιπόν εγώ να το μεταφράσω. Εσύ θα έρθεις να πάμε? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Spatalos (Elyos), alla eimaste mostly Elyos se afton ton server pia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή