6.4.10

Είμαι 50 - τώρα τί ?

Γράφω τι *νομίζω* πως κάνεις αν είσαι Elyos - σύμφωνα με αυτά που μου έμαθε ο Aflatun και το Internet. Ελπίζω οι πιο έμπειροι να συμπληρώσουν.

1. Τελειώνεις όλα τα προηγούμενα campaign quests που ίσως σου έχουν μείνει από το 49. Μόνο έτσι θα ανοίξουν τα καινούρια σου quests.

2. Σταματάς να ασχολείσαι με το exp, δεν σε νοιάζει να πας 50 και 100%. Αρχίζεις να ασχολείσαι με χρήματα - θα χρειαστείς σύντομα πολλά εκατομμύρια kinah.

3. Προσθέτεις ένα stigma! Έχει επιτέλους ανοίξει η 5η θέση.

4. Πας Sanctum και παίρνεις quests:

-  Campaign A Past Mission από Lavirintos. Είναι η αρχή του quest chain για τα miragents (= βέλτιστος εξοπλισμός). Μπορείς να το κάνεις άμεσα.

- A Secret Summons από Leah. Μετά θα μπορείς να κάνεις το chain του Door Into Darkness. Στο τέλος του Door Into Darkness θα πάρεις μία Time Activation Stone για να μπορείς να μπεις στην Dark Poeta. Μην πας ακόμα DP όμως.

- Stop the Shulacks! από Sanctum Stigma Master. Με αυτό θα ανοίξεις το τελευταίο advanced stigma slot σου. Το quest θα είναι διαθέσιμο μόνο αν έχεις ανοίξει όλα τα προηγούμενα slots. Θα χρειαστεί να μπεις Dark Poeta για το quest αυτό.

5. Κάνεις τα εύκολα quests A Past Mission, A Secret Summons, Door Into Darkness που πήρες πριν. Στην πορεία θα περάσεις από τον Pernos: πάρε το Sword of Transcendence, και μόλις γυρίσεις Sanctum κάνε το πρώτο βήμα του μιλώντας στον Anusis.

6a. Πας Dark Poeta για πρώτη φορά.
- Απαιτείται ένα Time Activation Stone για να μπεις.
- Ψάξε για groups που λένε "drana farm" ή "quests" - αλλά όχι όσα λένε "A run", "B run" ή "RBs".
- Η είσοδος της Dark Poeta είναι κοντά στο είσοδο των Kishar στην Heiron.
- Παίρνεις Drana-forged Steel για το Sword of Transcendence.
- Μαζεύεις ότι χρειάζεται για το Stop the Shulacks! Πιθανότατα θα χρειαστεί να πας και δεύτερη φορά DP για να μαζέψεις τα quest items του Stop the Shulacks!

6b. Πας Theobomos Lab για να πάρεις το Elements Crystal (πέφτει από το boss Unstable Triroan), για το Sword of Transcendence.

6c. Πας Steelrake, και μόλις σκοτώσετε τον captain μιλάς στο σεντούκι από πίσω του για να πάρεις το Fragment of the Shining Tower που χρειάζεσαι στο Sword of Transcendence.

7. Απογοητεύεσαι και παρατάς το game.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου