27.8.12

Hearthblooms και Guestblooms

Το κείμενο είναι βασισμένο στο άρθρο του Spritezero.

Μαζί με την έκδοση 3.0 του παιχνιδιού, ήρθαν και τα σπίτια! Μέσα στο σπίτι του, ο κάθε παίκτης μπορεί να τοποθετήσει ειδικά αντικείμενα, τα οποία χαρίζουν δωράκια στους παίκτες, όταν τα φροντίζουν. Αυτά τα αντικείμενα λέγονται Heartblooms και Guestblooms. Μοιάζουν συνήθως είτε με γλάστρες, είτε με σεντούκια.

 Αυτό είναι ένα Mansion. Το βάζω σε φωτογραφία γιατί μπορεί να αργήσουμε να το δούμε in-game.


Τί είναι τα Hearthblooms και τα Guestblooms;
Τα Hearthblooms και τα Guestblooms είναι αντικείμενα που τοποθετούμε στα σπίτια μας. Με κατάλληλη φροντίδα, μας δίνουν δωράκια.

Τα Hearthblooms (hearth = εστία) μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.  Για να χρησιμοποιήσουμε ένα Hearthbloom, χρειαζόμαστε Hearthbloom Fertilizer - ειδικό λίπασμα. Έτσι φροντίζουμε το Hearthbloom, κι αυτό μας ανταμείβει με ένα δωράκι: AP item, fluxes, κ.α.

Τα Guestblooms (guest = επισκέπτης) μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε. Για να χρησιμοποιήσουμε ένα Guestbloom, χρειαζόμαστε Guestbloom Fertilizer. Κάθε Guestbloom έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό φορών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όταν ο συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός, το Guestbloom ανοίγει, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να πάρει το δωράκι του. Αμέσως μετά από κάθε χρήση, το Guestbloom παράγει ένα Guestpetal (ένα φυλλαράκι) για τον παίκτη που το χρησιμοποίησε.

Δίνει .. ancient icons. Προφανώς.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Hearthbloom από Guestbloom;
  1. Τα Hearthblooms μπορούν να χρησιμοποιηθούν (δηλαδή να δεχτούν λίπασμα) μόνο από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ τα Guestblooms μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.
  2. Τα Hearthblooms δεν δίνουν Guestpetals (φυλλαράκια).Τα Guestblooms δίνουν.
  3. Τα Hearthblooms δίνουν αμέσως το δωράκι στον ιδιοκτήτη τους. Τα Guestblooms θέλουν πολλές χρήσεις για να δώσουν δωράκι στον ιδιοκτήτη τους.

Πώς αποκτούμε ένα Heartbloom ή ένα Guestbloom;
Τα Hearthblooms και τα Guestblooms αγοράζονται από διάφορους εμπόρους στο Oriel και Pernon. Στις ίδιες περιοχές υπάρχουν και σχετικά quests. Κάποια Guestblooms δίνονται τυχαία όταν συμπληρωθεί η λίπανση ενός Guestbloom.


Πού βρίσκουμε Hearthbloom Fertilizer και Guestbloom Fertilizer; 
Δεν τα αγοράζουμε από NPC.
  1. Εάν έχουμε έναν οποιοδήποτε τύπο σπιτιού, μπορούμε κάθε μέρα (daily quest) να πάρουμε από τον butler  Guestbloom Fertilizer Bundle το οποίο περιέχει ένα νούμερο μεταξύ 5 και 15 Guestbloom Fertilizers και 3 Hearthbloom Fertilizers.
  2. Στο Oriel Plaza και στο Pernon Plaza υπάρχει ένας NPC που δίνει ένα άλλο daily quest και πέντε περισσότερa Guestbloom Fertilizers.
  3. Τέλος κάποια pets χαρίζουν Fertilizers.


Που βρίσκουμε Guestpetals, αυτά τα μικρά φυλλαράκια;
Παίρνουμε ένα Guestpetal κάθε φορά που φροντίζουμε ένα Guestbloom - είτε δικό μας, είτε άλλου.


Τί χρησιμεύουν τα Guestpetals;
Ανταλλάσσουμε τα Guestpetals για στολίδια στο σπίτι μας, ή για Guestblooms. Ένα από τα Guestblooms που μπορούμε να πάρουμε, δίνει Cat Weapons!


Για τους 55+ παίκτες: Διακοσμήστε το σπίτι σας με ένα Kahrun Grace Guestbloom. Δίνει 14 Kahrun's Symbols έπειτα από 30 χρήσεις. Το Guestbloom αυτό είναι ανταμοιβή από weekly quest που δίνει ο Izunius (elyos) ή ο Hariton (asmos).

3 σχόλια:

  1. επιτελους ξαναγυρισες :)
    μου αρεσουν πολλη τα αρθρα σου ειναι πολλη βοηθητικα . συνεχισε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οοοο καλωσορισεεεες :D Σε πεθυμήσαμε όλοι όπως κατάλαβες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή