12.4.12

Συμβουλές για το 3.0

Μετάφραση αποσπάσματος από καταπληκτικό άρθρο στο mmorpg.com.

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος από το 55 στο 60?

Ο δρόμος από το 55 στο 60 δεν είναι εύκολος. Το update δίνει πολλές ευκαιρίες για leveling στις νέες περιοχές, νέα bosses και νέα instances. Το καλύτερο είναι να πάτε καταρχήν στην Sarpan, την σημαντικότερη προσθήκη στο νέο περιεχόμενο.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ξεκινήσετε τα νέα campaign quests. Οι Elyos πρώτα πάνε στον Outremus στο Inggison και παίρνουν το "Assault on Tiamaranta" campaign. Οι Asmodians πάνε στην Richelle στον Gelkmaros και ξεκινήανε το "The Grand Assault" campaign.

Στο Sarpan μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως το Aturam Sky Fortress, το νέο solo instance. Είναι διαθέσιμο από το 55 και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για XP.

Ετοιμαστείτε να καβαλήσετε σε ένα Steam Tachysphere! Μία τελείως νέα εμπειρία, που δεν έχουμε δει στην Atreia ποτέ μέχρι τώρα. Δυνατές μηχανές με ατμό. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας όμως, γιατί και οι εχθροί θα είναι πολλοί, οπότε ίσως ούτε η Tachyspehere σας να μην μπορέσει να σας σώσει. Στο 56 μπορείτε να μπείτε στο Raksang, την φυλακή που κρατάει κάποιους από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του Tiamat. Εκεί έχει πολύ XP και ευκαιρίες για eternal κοσμήματα lvl 57.


Ποια είναι τα καλύτερα quests?

Οι ίδιες οι Daevas θα καθορίσουν προφανώς ποια είναι τα καλύτερα quests, αλλά είναι ιδιαίτερα πιθανό να εξαρτηθεί από το στυλ και τον τρόπο παιξίματος του καθενός. Υπάρχουν πολλά quests για τους πορωμένους παίκτες - αλλά επίσης υπάρχουν μικρότερου lvl quests που αντιπροσωπεύουν κάτι τελείως διαφορετικό.

Οι πιο συναρπαστικές lower lvl εμπειρίες θα είναι στις περιοχές με τα σπίτια: Oriel και Pernon. Υπάρχουν πολλά να κάνεις εκεί, κι ακόμα περισσότερα να δει. Οι παίκτες θα βιαστούν να πάνε στο lvl 21 που μπορείς να αρχίσεις να διακοσμείς το σπίτι όπως θες!

Δοκιμάστε ένα mount πριν το επιλέξετε! Λίγο μετά το σπίτι στο lvl 21, θα συνεχίσετε τις περιπέτειες. Όταν πάρετε μερικά levels ακόμα, θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην περιοχή με τα σπίτια και να κάνετε μία δοκιμαστική βόλτα της μία ώρας με ένα από τα mounts στο lvl 30! Τέτοια quests θα κάνουν την εξερεύνηση των νέων περιοχών με σπίτια πιο ενδιαφέρουσες.

Οι πιο πορωμένοι παίκτες θα χαρούν τις νέες περιοχές για μάχες και τα νέα instances. Τα "Assault on Tiamaranta" / "The Grand Assault" quests θα προχωρήσουν και τον μύθο πίσω από το update, και είναι επίσης απαραίτητα για να παμε στο Sarpan.

Από το lvl 56, οι παίκτες μπορούν να πάνε στο Terath Dredgion και να κάνουν τα σχετικά quests. Χρήσιμο για PvP items και abyss points!


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΑΜΑΤ .. Η ΤΙΑΜΑΤ ΕΝΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΕΣΤ ΤΗΣ ΣΑΡΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή