10.1.11

Έκδοση 2.5 στους κορεάτικους servers (έκδοση α')

Η έκδοση 2.5 του Aion είναι ήδη διαθέσιμη στον κορεάτικο test server. Έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά  κάποιες σημειώσεις για τις αλλαγές κι επεκτάσεις που γίνονται.

Σημείωση: Η έκδοση αυτή (version 2.5) θα αργήσει να έρθει στους δικούς μας servers, και μέχρι να έρθει ίσως να έχει τροποποιηθεί ελαφρά.

Περιληπτικά:

o Προστίθενται δύο νέα instances.
- Academy Bootcamp, για lvl 50 και πάνω: PvE, group
- Araka, για lvl 50 και πάνω: PvE, group

o Προστίθεται ένας (ακόμα) τρόπος ισχυροποίησης των αντικειμένων που θα λέγεται "divinity endowment". Η επιπρόσθετη αυτή δύναμη θα καταναλώνεται κάθε φορά που χρησιμοποιείται το αντικείμενο. Απλή επίθεση κι άμυνα θα καταναλώνουν λίγο, skills περισσότερο.

o Θα μπουν επιτέλους οι συνταγές που επιτρέπουν το crafting των "proc" αντικειμένων με πιθανότητες επιτυχίας 100%. Συνήθως θα χρειάζονται 3 απλά (όχι "proc") αντικείμενα και κάποια items από τα μαγαζάκια των NPC.

o Προστίθενται νέα 55άρια Abyss (heroic) items.

o Καινούρια ρούχα, 2 συνολάκια για κάθε race.




o Καινούρια pets

o Προσθήκη διαφόρων λειτουργιών για να κρατάμε χαρούμενα τα pets μας.

o Τα pets θα μπορούν να κάνουν pickup για μας (Taloc's σε μισό χρόνο!)




o Προσθήκη ιδιότητας οδηγού. Ένας χαρακτήρας θα μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός για group παικτών 10 ή περισσότερα lvls πιο κάτω. Δεν θα παίρνει exp ή drops, αλλά θα παίρνει AP, Quest items, dp

o Νέα skills Αναλυτικός κατάλογος (στα ελληνικά).

o Τίτλοι "speech balloon titles" σε όσους καταφέρνουν κάτι ξεχωριστό - πχ "αυτός που σκότωσε τους περισσότερους Asmo" ή "αυτός έκανες τα περισσότερα quests την τελευταία εβδομάδα" "χρησιμοποίησηες περισσότερες φορές τα teleports" "έκανες το περισσότερο cooking την τελευταία εβδομάδα"

o Όταν έχουμε Energy of Repose ή Energy of Salvation θα έχουμε και περισσότερα drops.

ο Δεν θα είναι πια εφικτή η τοποθέτηση kisk στο Silentera Canyon.

o Τα σκοτωμένα mobάκια χωρίς τίποτα μέσα, θα εξαφανίζονται γρήγορα.

o Ανεβαίνει λίγο το upper limit του magic boost.

ο Το μέγιστο lvl για legion πάει από 3 σε 5.  Θα υπάρχουν περισσότεροι βαθμοί (Deputy, Centurion, Legionary, New Legionary) και θα είναι εφικτή η ρύθμιση της πρόσβασης στο legion wh ανάλογα με τον βαθμό. Θα υπάρχει ιστορικό 4 ημερών για το ποιος έβαλε / έβγαλε τί από την αποθήκη.

ο Δυνατότητα ακόμα καλύτερων γραφικών, ενεργοποιώντας την επιλογή "Superior Graphics Egnine". Αλλά θα πρέπει να έχετε κάρτα γραφικών Geforce 9800 (NVIDIA) ή Radeon HD 4850 (AMD) τουλάχιστον.

o Δυνατότητα μαζικής ανταλλαγής manastones στα αντίστοιχα quests.

ο Δυνατότητα μαζικής ανταλλαγής relics.

o Γίνεται πιο εύκολη η Draupnir Cave.

o Φεύγει το (άνω) όριο στο lvl για να μπεις στο Nochsana Training camp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου