25.8.10

Οδηγός για Elyos lvl 51-52 (έκδοση β')

Το παρακάτω κείμενο βασίζεται στην δουλειά των Jennifer “Gennwu” Randall, Scott “Hammer” Hannus, και Sean “Knite” Orlikowski για το The Aion PowerWiki.

Περιληπτικά:
Για το lvl 51: Είσοδος στην Balaurea και στο solo instance Taloc's Hollow.
Για το lvl 52: Κάνουμε τα group instances στο Udas Temple και στο Lower Udas Temple, και μετά το quest για νέο Greater Stigma.

Πρώτο βήμα:  Lavirintos’s Call  => Bound for Inggison!
Entry mission (pre-quest) για την είσοδο στο Inggison. Όταν ανοίξουμε το παράθυρο των quests, θα βρούμε μία αποστολή με το όνομα Lavirintos’s Call. Είναι εύκολη και μας βάζει στο νόημα. Αμέσως μετά μπορούμε να πάρουμε το quest Bound for Inggison!


Επόμενα βήματα: Secret of Inggison  => Proving Yourself to Outremus  => Friends for Life
Η πρώτη αποστολή είναι μια εισαγωγή στις νέες περιοχές. Θυμόμαστε να πάρουμε το entry quest για το Taloc’s Hollow. Όταν τελειώσουμε το Secret of Inggison και Proving Yourself to Outremus, μπορούμε να πάρουμε το Taloc’s Hollow’s entry mission, Friends for Life. Υπάρχουν πολλά quests, αντικείμενα και Greater Stigmas στο Taloc’s Hollow.

Και τα pets (ζωάκια)? Αγοράζουμε αυγό από τον Unos, τον Pet Merchant στη Sanctum, και μετά πάμε στον Amis για να εκκολάψει το αυγό, να ονομάσουμε το pet μας και να του πάρουμε πραγματάκια. Κάποια pets δίνονται και με Daily Quest Tokens, κάποια άλλα πέφτουν από high level bosses, ή στην ανάγκη αγοράζοντας κουτί Aion: Assault on Balaurea σε κάποιο μαγαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου